Wil jij het vak van traprenovatie monteur leren?
Of
Wil jij je skills verbeteren in het vak?

Of je nu gaat starten als traprenovatie monteur, of dat je al een poosje bezig ben maar je wilt ook wangen, balusters, en led verlichting gaan monteren

Stairs Education Centre biedt verschillende opleidingen om dit te verwezenlijken.

Wil je meer informatie?

Vul hieronder jouw naam, email en telefoonnummer in en wij nemen persoonlijk contact met je op.

Keuze uit twee verschillende opleidingen

Stairs Education Centre bied twee verschillende praktijk opleidingen aan.

Als je net start met het renoveren van trappen, Dan is het inmeten en zagen van een overzet treden een skills die je graag onder de knie krijgt om je werk strakker en netter gerenoveerd te krijgen,  Maar ook snelheid komt in deze training aan bod, want waarom lukt het de ene monteur wel om een traprenovatie in 1 dag af te krijgen en de ander is daar wellicht twee dagen mee bezig. Ook het afwerken van de gerenoveerde trap (kitten) komt uitvoerig aan bod in deze training.

Maar heb je al wat ervaring met het renoveren van trappen, dan heb je waarschijnlijk al de vraag gekregen om bijvoorbeeld de wangen te bekleden van een trap, in de training voor gevorderden gaan we uitvoerig aan de slag met het bekleden van Wangen, bij zowel een dichte trap als een open trap, hiermee onderscheid je je als vakman met de grote rest die niet in staat zijn om wangen bij een traprenovatie mee te nemen. Ook gaan we een baluster bekleden, en gaan we aan de slag met led verlichting, en het kitten van trappen, en spot repair komen in de training voor gevorderde aan uitvoerig aan bod, net als het kitten van een trap.

Let op: beperkt aantal deelnemers dus deze data kunnen vol raken.

Wat kan je verwachten van deze training:

In loondienst als traprenovatie monteur

Veel bedrijven zitten te springen om goede monteurs. Na het volgen van één of beide opleidingen, Kunnen we samen opzoek gaan naar een geschikte werkplek voor jou..

Als ZZPer aan de slag

Veel bedrijven werken graag met ZZPers samen en dit is een uitgelezen kans om als ZZPer te gaan starten zo start je snel en eenvoudig je eigen bedrijf en kan je vrijwel direct een vaste opdrachtgever starten na de opleiding

Een compleet traprenovatie bedrijf starten

Je kan er ook voor kiezen om je eigen traprenovatie bedrijf te starten na de opleiding. Je gaat zelf opzoek naar de klanten die hun trap willen laten renoveren, Natuurlijk krijg je bij de opleiding voor gevorderde ook handvaten om aan deze klanten te komen.

“Stairs Education Centre heeft altijd een oplossing voor jou…”

Het renoveren van trappen is enorm afwisselend

Niets zo leuk dan een afwisselende baan, zeker niet als je garantie’s heb op werk of opdrachten.  Al lijken alle trappen op elkaar geen enkele dag is het zelfde voor een traprenovatie monteur of ondernemer. Je komt in veel verschillende huizen, verschillende mensen, en je werkt met veel verschillende producten, hier door heb je ook veel uitdagingen in je werk, iets wat voor veel monteurs toch weer aantrekkelijk is, omdat het nooit eentonig of zaai zal gaan worden.

Zeker als je ook gaat verkopen, vanzelfsprekend komen er dan nog meer taken erbij die het afwisselend maken, zoals het verkoop gesprek, maar ook de marketing de inkoop, en het service werk, Met al deze zaken die erbij komen kijken om een goed traprenovatie bedrijf te runnen wordt je ondersteunt tijdens en na de opleiding bij Stairs Education Centre

Ondersteuning bij renovatie

Natuurlijk kan je altijd voor verrassingen komen te staan als je een trap gaat renoveren, de opleiding stopt niet na de praktijk dagen. Hierna kan je altijd een beroep doen op de kennis van Manuel, Er is voor elke uitdaging een oplossing.

Ondersteuning bij verkoop

De kracht van goed verkopen wordt vaak onderschat, want waarom kiezen de klanten wel of niet voor jou? en wat kan je doen zodat ze vaker voor jou kiezen ondanks dat je duurder bent dan je gemiddelde concurrent? Op al deze vragen heeft Manuel een antwoord voor jou, die tijdens en ook na de training uitvoerig aan bod zullen komen

Ondersteuning bij Marketing

Het renoveren van een trap dat is 1, het verkopen is natuurlijk weer iets anders, maar ook marketing is een heel belangrijk onderdeel van een goed traprenovatie bedrijf. je zal een constante stoom aan opdrachten binnen meoten krijgen. Met de vele jaren ervaring van Manuel weet hij als geen ander waar Abram de mosterd vandaan haal.

Na deze opleiding heb je alle tools om Traprenovatie professioneel aan te bieden